Erre figyeltek fel a rendőrök

Összeverekedtek a zsákmányon a rablók

Két nő kirabolt egy járókelőt hétfőn délután az Üllői út VIII. kerületi szakaszán. A rablók nem sokkal később összevesztek a zsákmányon, a rendőrök ekkor figyeltek fel rájuk.

2013.03.12 10:00Havariapress

Hétfőn délután támadott meg egy 36 éves nőt a két rablónő az Üllői úton. Áldozatukat megfenyegették, s értékei átadására kényszerítették.

A két nő a Korányi Sándor utcában már egymásra támadt: a zsákmányon összeveszve ütötték egymást. Az arra járó rendőrök felfigyeltek a dulakodó nőkre. Intézkedés alá vonták őket, elszámoltatásuk során előkerült a 20 perccel korábban elrabolt zsákmány.

A két gyanúsítottat - egy 19 és egy 25 éves nőt - előállították, majd egyiküket őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.