Őrizetbe vették a brutális nőt

Konyhakéssel szúrta le az idős bajai asszonyt a rabló

Életveszélyesen megsérült az az idős bajai asszony, akit megvert, konyhakéssel megszurkált, majd kirabolt egy 28 éves nő, pénteken este.

2013.03.10 12:20Havariapress

Pénteken este tört rá bajai családi házában egy idős asszonyra egy helyi nő. A támadó eszméletlenre verte a 87 éves asszonyt, majd a lakásból különböző értékeket és készpénzt szedett össze.

Mikor az idős asszony magához tért, és segítségért kezdett kiabálni a rabló egy konyhakéssel többször megszúrta. Az idős nőt szomszédjai találták meg másnap, ők értesítették a rendőrséget és a mentőket, akik életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba az asszonyt.

A rendőrség 10 órával a bejelentés után elfogta és őrizetbe vette azt a 28 éves helyi nőt, akit a bűncselekménnyel gyanúsítanak, továbbá kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.