Az áldozat barátnője riasztotta a rendőröket

Kitört asztallábbal gyilkolták meg a fiatal férfit Újpesten

Egy kitört asztallábbal vertek agyon egy 27 éves férfit egy IV. kerületi lakásban. A brutális gyilkost a rendőrök a helyszínen elfogták.

2013.03.09 11:45Havariapress

Szombatra virradó éjjel történt a kegyetlen gyilkosság a IV. kerületi Boda József utca egyik lakásában.

A 27 éves férfit veszekedés közben kezdte el verni 41 éves ismerőse. Az idősebb férfi egy asztal lábával bántalmazta áldozatát: addig ütötte, míg bele nem halt sérüléseibe. Az áldozat barátnője riasztotta a helyszínre a rendőröket és a mentőket. A megvert férfin már nem tudtak segíteni, a mentők csak halálának beálltát állapíthatták meg.

A brutális bántalmazót a rendőrök a helyszínen elfogták. Kihallgatása során a férfi vallomást tett, a bűncselekményt részben elismerte.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsította meg a férfit, akit őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.