Erőszakos közösüléssel gyanusítják

Letartóztatták a nőket megtámadó csörögi férfit

Előzetes letartóztatásba helyezték pénteken azt a csörögi férfit, akit erőszakos közösüléssel és más bűncselekményekkel gyanúsít a rendőrség, mert két egymást követő napon két nőt támadott meg Dunakeszin és a sződligeti Duna-parton.

2013.03.08 15:17MTI

A Pest Megyei Főügyészség szóvivője, Kállai Gábor közölte: a Váci Járásbíróság a szökés, elrejtőzés veszélye, a tanúk esetleges befolyásolása, a cselekmény tárgyi súlya és a gyanúsított büntetett előélete miatt döntött a 30 napos kényszerintézkedés elrendelése mellett.
   
A sződligeti esetről Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban elmondta, hogy az eddigi adatok szerint a 23 éves N. Sándor kedd reggel egy kerékpárúton futó nőt támadott meg. Késsel arra kényszerítette, hogy a közeli fás területre menjen vele, ott megerőszakolta, majd elvette a telefonját, és elmenekült.
   
A váci rendőrök pár óra múlva Csörögön elfogták a támadót, akiről utóbb kiderült, hogy hétfő dél körül Dunakeszin próbált megerőszakolni egy a vonathoz siető nőt. A leszólított és megfenyegetett sértettel a férfi dulakodni kezdett, többször combon szúrta csavarhúzóval, majd kétszer bele is harapott. A nőt az mentette meg, hogy az állomásra megérkezett a vonat, így a támadó - az áldozatától elvett táskával - eltűnt a helyszínről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.