Ártatlannak tartja férjét

Bármit megtenne kegyetlen kínzójáért az összevarrt szájú nő

A félholtra vert asszony szerint férje sosem bántotta, a szexjátékról sem tudott, ami miatt végül kórházba is került. Nemsokára átviszik a pszichiátriai osztályra.

2013.03.06 08:24Havariapress

"Ő soha sem bántana engem, az ellenségei tehették ezt velem" - hihetetlen, de ezt suttogta nyomozóknak a kórházban H. Ildikó (45), akinek férje varrta össze a száját - írja a Blikk.

A félholtra vert asszony úgy tudja, hogy hivatásos katonaként dolgozik az egyébként munkanélküli férje és állítja: a férj rossz­akarói látták el a baját, imádott párja ugyanis soha egyetlen ujjal sem nyúlt hozzá korábban. Az asszony elképedve hallgatta a zsaruktól, hogy szadista párja, R. Tibor (27) két hete szombaton vadállati kegyetlenséggel ostorozta nadrágszíjával, majd két öltéssel bevarrta a száját. Hiába mesélték el neki, hogyan mentették meg az orvosok a halál torkából, Ildikó mindvégig hitetlenkedve rázta a fejét.

A nő állítása szerint a legnagyobb boldogságban élték mindennapjaikat, a vadállati szexjátékból pedig semmire sem emlékszik, csupán arra, hogy egyik pillanatban még otthon volt, majd az intenzív osztályon ébredt. Bár a megkínzott nő elmondása szerint férje sohasem verte, testén olyan brutális harapásnyomokat, régebbi sebeket is találtak az orvosok, amiket már sokkal korábban szerezhetett.

H. Ildikó az elfajult szexjáték után is kétségbeesve kereste kegyetlen férjét, és nem érti, miért nem beszélhet vele telefonon. A kriminálpszichológus szerint a félholtra vert asszony így akar egérutat nyerni párjának.

- Tűzzel-vassal védi bántalmazóját, valószínűleg azért, mert retteg a férjétől. Ha ugyanis kiderülne, hogy a férfi ellen vallott, és őt nem ítélik el, esetleg még sanyarúbb sors várna rá - magyarázta Bilkei Pál (68) kriminálpszichológus, aki szerint a nő súlyos személyiségzavarban szenved. - Betegesen ragaszkodik a brutális férfihoz, és még ha tisztában is van vele, milyen kínszenvedéseket okozott neki, semmi áron sem akarja elveszíteni.

Bár R. Tibor azt mondta a zsaruknak, hogy egy szexjáték durvult el ilyen brutális módon, az asszony nem hajlandó ifjú férje ellen vallani, ám ezzel nem enyhítheti a férfi büntetését.

- Az, hogy a nő nem emlékszik a cselekményre, nem vonja kétségbe a férfi bűnösségét. Ráadásul ellenségekről beszél, amit egyelőre nem támasztanak alá bizonyítékok - mondta dr. Kamarás Péter ügyvéd, hozzátéve: ilyen esetekben egyéb tényekkel bizonyítják az elkövető bűnösségét.

H. Ildikót továbbra is a Szent János kórházban ápolják, s hamarosan a pszichiátriai osztályra küldik, hogy alaposabban kivizsgálják, hogy volt képes szótlanul és hosszú időn át tűrni az embertelen kínzásokat. (Blikk)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.