Azt hazudta nem volt ott, elrabolták

Bevarrta összevert felesége száját

Emberölés kísérlete miatt indítottak eljárást az ellen a 27 éves férfi ellen, aki szombaton délután, XXII. kerületi lakásukban, brutálisan megverte 45 éves feleségét, majd bevarrta a száját.

2013.02.24 11:48Havariapress

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 27 éves férfi, szombaton délután, XXII. kerületi lakásukban, egyelőre ismeretlen okból, brutálisan megverte 45 éves feleségét, majd bevarrta a száját. 

A nőt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentők. A rendőrséget és a mentőket a férj értesítette. Bejelentésében azt állította, hogy a támadás idején nem volt a lakásban, mert korábban ismeretlenek elrabolták. Amikor kiszabadult és hazaért, talált rá sérült feleségére. 

A férfi kihallgatásán folyamatosan ellentmondásokba keveredett, végül vallomást tett. A házkutatás során a rendőrök többek között megtalálták a bűncselekmény elkövetéséhez használt cérnát és tűket is. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyben emberölés kísérlete miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.