Lábnyomok

A hó segített a határsértők elfogásában

Hercegszántón két bangladesi, az 51-es úton öt szír, egy tunéziai és egy szomáliai határsértőt fogtak el a határrendészek péntek hajnalban.

2013.02.22 14:57MTI

Gál Kristóf, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség járőrei a település egyik buszmegállójában igazoltattak két bangladesi férfit. Mivel nem voltak iratok náluk, ezért előállították őket.
 
A határrendészek további nyomokat láttak a friss hóban, azokat követve az 51-es számú fő út mellett, az árokban megbújva további hét embert találtak, őket szintén előállították. A kilenc külföldi menekültstátus iránti kérelmet nyújtott be, ezért Békéscsabára, a menekülteket befogadó állomásra szállították őket a rendőrök - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.