Hat csoportban

Húsz határsértőt és egy embercsempészt fogtak el Csongrádban

Hat csoportban húsz határsértőt és egy embercsempészt fogtak el a határrendészek keddre virradóra Csongrád megye déli részén.

2013.02.19 09:25MTI

Szenti Szabolcs, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az elfogottak többsége Röszke és Mórahalom külterületén, a zöldhatáron keresztül jutott illegálisan magyar területre, a rendőrök a stabil hőkamera segítségével fedezték fel őket.
 
Kedden kora reggel a röszkei vasútnál fogtak el a járőrök négy afgán állampolgárt, valamint egy őket segítő szerbiai embercsempészt, aki ellen büntetőeljárás indul – tudatta a szóvivő. Az afgán, marokkói, algériai és Srí Lanka-i állampolgárokkal szemben idegenrendészeti eljárást kezdeményeztek – közölte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.