Munkagép fordította ki a földből

Világháborús gránátokat találtak a debreceni Nagyerdei Stadion építési területén

Három második világháborús tüzérségi gránátot fordított ki a földből egy munkagép pénteken Debrecenben a Nagyerdei Stadion építési területén.

2013.02.15 17:45MTI

Hegymegi István, a Hunép Zrt. műszaki vezetője elmondta, hogy a stadion régi kazánházának a bontása közben fordította ki az egyik kanalas munkagép a gránátokat. 

A 40 centiméter hosszú gránátok közül kettő félig kiáll a földből, egy pedig a munkagép emelőkanalában van. A rendőrség 50 méteres körzetben lezárta a helyszínt, a tűzszerészek pedig még a nap folyamán elszállítják a világháborús robbanószerkezeteket. Az építkezés a stadion többi részén az alapozással folytatódik - tette hozzá Hegymegi István.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.