Szóváltás közben

Rálőttek egy robogósra Jászszentandráson

Éles lőfegyverrel rálőtt haragosára egy férfi Jászszentandráson. A lövedék nem találta el a robogóval közlekedő áldozatot. A lövöldözőt a Készenléti Rendőrség munkatársai fogták el.

2013.02.15 16:53Havariapress

Csütörtökön késő délután történt az eset a jászsági község egyik utcájában. A rendőrség információi szerint a későbbi sértett robogójával nem tudott továbbhaladni az úttesten, mert azt több nagytestű kutya zárta el. Amikor megállt, a helyszínre ért kisteherautójával a kutyák gazdája is. A régebb óta tartó haragos viszony miatt szóváltás alakult ki a két férfi között. 

Az 56 éves férfi a kisteherautó anyósüléséről elővett egy lőfegyvert, ráemelte haragosára, majd meghúzta a ravaszt. A lövés nem találta el a 46 éves férfit. A lövöldözőt a Készenléti Rendőrség munkatársai a tanyáján találták meg. Az agresszíven viselkedő, erősen ittas férfit megbilincselve állították elő a rendőrkapitányságra. A tanyán megtartott házkutatás során több száz, vélhetően éles lőszert és több lőfegyvert találtak a rendőrök. A lőfegyverrel, lőszerrel visszaéléssel meggyanúsított férfit őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.