Az áldozat értesítette a rendőröket

Kalapáccsal, majd bozótvágóval támadt a sportkocsiért

Kalapáccsal ütötte, majd bozótvágó késsel fenyegette meg egy férfi az ismerősét egy Mercedes sportkocsiért Kalocsán. A támadót a rendőrök őrizetbe vették.

2013.02.14 08:59MTI

Szerdán éjjel történt az eset egy kalocsai lakásban: a gyanúsított, egy 43 éves férfi, 37 éves bajai ismerősétől azt követelte, hogy adja át részére a ház előtt parkoló, svéd rendszámú Mercedes CLK típusú sportkocsiját. A bajai férfi erre nem volt hajlandó, ezért a kalocsai férfi rátámadt, ököllel, majd egy kőműves kalapáccsal ütni kezdte. A támadót a családtagjai fékezték meg.

Mikor a megvert férfi távozott, támadója felkapott egy bozótvágó kést, majd azzal fenyegetőzve elvette a sportkocsi slusszkulcsát.

Az áldozat értesítette a rendőröket, aki elfogták a támadót.

A férfit őrizetbe vették, ellene felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.