Súlyosan megsérült

Kislányra támadt a kiszökött kutya Szabadszálláson

Súlyosan megsérült az a kislány, akit csütörtökön délután harapott meg egy elszabadult, nagy testű kutya, Szabadszálláson.

2013.02.07 16:59Havariapress

A rendelkezésre álló adatok alapján elszakadt a nyakörve annak a nagy testű kutyának, amely egy szabadszállási ház udvaráról szökött ki csütörtökön délután, majd rátámadt egy utcán sétáló kislányra.

A kutyát a járókelők hazazavarták, mire a rendőrök kiértek a helyszínre. A támadás során a kislány az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült, a mentők a kecskeméti kórházba szállították.

A város jegyzője intézkedett a kutya befogásáról és karanténba helyezéséről. A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt indított eljárást a kutya gazdájával szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.