Röszkénél

Két és fél kiló marihuánát foglaltak le a pénzügyőrök

Két és fél kilogramm marihuánát találtak egy osztrák állampolgár autójában elrejtve a pénzügyőrök a röszkei határátkelőhelyen.

2013.01.29 11:17MTI

Némedi Varga Éva, a a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-alföldi regionális vám- és pénzügyőri főigazgatóság sajtóreferense elmondta, a belépésre jelentkező férfi a 2500 gramm marihuánát vákuumfóliába csomagolva a járművének első ülései alatti gyári üregekben rejtette el.

A pénzügyőrök a mintegy ötmillió forint fekete piaci értékű drogot és a sofőrt átadták a rendőrségnek, az osztrák férfi ellen kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - közölte az őrnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.