Komárom-Esztergom megyében

Kétmillió forintot érő marihuánát találtak a pénzügyőrök egy szerb kocsiban

Több mint kétmillió forint értékű marihuánára bukkantak a pénzügyőrök egy szerb kocsiban Komárom-Esztergom megyében.

2013.01.26 10:04MTI

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője, Suller György Attila tájékoztatása szerint a pénzügyőrök pénteken tartottak ellenőrzést a 81-es számú főút Komárom-Esztergom megyei szakaszán. Egy szerb rendszámú személyautó átvizsgálásakor egy tartósító fóliával áttekert csomag került elő, amelyben zöld színű, kábítószergyanús növényi anyag volt.
   
A NAV-osok értesítették a rendőröket, akik a helyszíni szemle során megállapították, hogy a csomagban egy kilogramm marihuána van, amelynek feketepiaci értéke több mint kétmillió forint.
   
Az ügyben kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt eljárás indult az autóban utazó két szerb férfi ellen - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.