A beteg kirepült a mentő ablakán

Megrázó képek: Súlyos mentőautó baleset - meghalt a beteg

Meghalt egy idős férfi, amikor az őt szállító, megkülönböztető jelzést használó mentőautó leszaladt az útról és felborult Szentkirály és Tiszakécske között hétfőn.

Felborult egy mentőautó - elhunyt a beteg képgaléria

2008.06.16 10:43MTI

a mentő vezetője azért rántotta félre a kormányt, hogy elkerülje az ütközést a szemből érkező tehergépkocsival - mondta az MTI-nek a rendőrség; korábban a katasztrófavédelem azt közölte, hogy a két jármű összeütközött. A 82 éves férfi kirepült a mentő ablakán és a felborult gépjármű alá szorult - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy. Hozzátette: a helyszínelés idejére teljes az útzár a Szentkirály és Tiszakécske közötti útszakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.