Fának ütközött és felborult az autó

Tizenegy éves fiú halt meg balesetben a 8-as főúton

Egy tizenegy éves fiú vesztette életét abban a balesetben, amely pénteken délután történt a 8-as számú főúton Sóly község közelében; hárman könnyebben megsérültek - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

2008.06.13 16:53MTI

Egy személykocsi Veszprém felől haladt Várpalota irányába a négysávos úton, majd eddig ismeretlen okból az autó Sólynál áttért az úttest túloldalára, ott egy fának ütközött és felborult - mondta Váradi Piroska. Közlése szerint az autóban egy négytagú diósdi család utazott, s a baleset következtében a két gyermek közül a 11 éves a helyszínen életét vesztette. Az autót vezető férjet, feleségét és másik gyermeküket könnyebb sérülésekkel szállították a veszprémi kórházba - tájékoztatott a szóvivő. Sólynál a 8-as főúton csak egy sávon halad a forgalom, nagy a torlódás - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.