Egri otthonában elfogták

A börtön felrobbantásával és a rendőrök levadászásával fenyegetőzött egy férfi

A Heves Megyei Büntetés Végrehajtási Intézetet felrobbantásával, a kiérkező rendőrök levadászásával fenyegetőzött egy férfi a rendőrség ügyeleti telefonszámán. A hívót azonosították, majd otthonában elfogták.

2013.01.22 11:16Havariapress

Vasárnap este telefonált egy férfi a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, s azt kérte, hogy kapcsolják neki a börtönt. Az ügyeletes tájékoztatta a férfit, hogy az intézetet hivatali munkaidőn túl nem érheti el. A telefonáló erre ingerülten közölte, hogy megvan a megfelelő eszköze arra, hogy felrobbantsa a börtönt, a kiérkező rendőröket pedig lesből megtámadja.

A nyomozók rövid idő alatt azonosították a saját telefonját használó fenyegetőt. A férfit egri otthonában elfogták, megtalálták nála a fenyegetés során használt telefont.

Az ügyben az Egri Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.