Robbantással fenyegetőzött a zálogházban

LED-es biciklilámpa volt "a bomba indítószerkezete"

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytat közveszéllyel fenyegetés vétség megalapozott gyanúja miatt egy szekszárdi férfi ellen.

2013.01.11 09:19ma.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető január10-én délután egy szekszárdi zálogházban 75.000 Ft összegű korábbi tartozást követelt, és mivel ezt nem kapta kézhez, az üzlet felrobbantásával fenyegetőzött.

Kijelentése nyomatékosításaképpen egy LED-es eszközt vett elő, melyről kijelentette, hogy egy robbanóeszköz távirányítója. Ezután távozott az üzletből.

A kapott személyleírás alapján a szekszárdi rendőrök őt elfogták, és előállították a Szekszárdi Rendőrkapitányságra.

Ruházatának átvizsgálása során egy kerékpár lámpa került elő, melyet lefoglaltak.

Az elkövetőt - aki egy hajléktalan férfi - gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás jelenleg szabadlábon hagyása mellett folyik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.