Többszörös visszaeső

Játékpénzzel teli pénztárcát zsákmányolt egy férfi

Többszörösen visszaeső bűnözőt fogtak el a rendőrök egy XIII. kerületi társasháznál. A 33 éves férfi - több tárolót felfeszítve - egy játékpénzzel teli pénztárcát, fél pár kesztyűt, s három kiló kristálycukrot lopott, de öt személyi igazolványt is találtak nála.

2013.01.21 16:40Havariapress

A 33 éves, eddig 16 alkalommal büntetett férfit a napokban fogták el a XIII. kerületi Gömb utcában. A betörő egy társasház második emeletén lévő tárolókat törte fel, s onnan némi rézhulladékot, kristálycukrot, egy zacskó tésztát, valamint fél pár kesztyűt, s egy játékpénzzel teli pénztárcát próbált elvinni. A lakók észlelték a betörést, s megpróbálták elfogni a férfit. 

A betörőnek sikerült kijutnia a házból, de a közelben tartózkodó rendőrök elől nem menekülhetett, elfogták. A férfi ruházatának átvizsgálásakor öt darab, más nevére szóló személyi igazolvány is előkerült. 

Kihallgatásán a betörő - az okirattal visszaélés kivételével - beismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. A férfit eddig összesen 16 alkalommal ítélte el jogerősen a bíróság, főként vagyon elleni és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. 

A többszörösen visszaeső bűnözőt őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.