Mindösszesen kétezer forintot zsákmányoltak

Brutális támadás Ózdon: előzetesben a rablógyilkosok

Elrendelte a bíróság az előzetes letartóztatását annak a két férfinak, akik január 7-én este rátörtek egy idős testvérpárra ózdi házukban. A kegyetlen rablók 69 éves áldozatukat egy vascsővel agyonverték, 68 éves testvérét súlyosan bántalmazták.

2013.01.11 16:24MTI

A nyomozási bíró pénteken rendelte el a két gyanúsított, egy 19 és egy 24 éves férfi előzetes letartóztatását. Az ózdi fiatalembereket azzal gyanúsítják, hogy január 7-én, a késő esti órákban brutális rablótámadást hajtottak végre egy idős, szegénységben élő testvérpár ellen.

A maszkot és kapucnit viselő támadók betörték az áldozatok házának ajtaját, majd vascsövekkel ütni kezdték őket. Az egyik idős férfit olyan súlyos ütések érték a fején, hogy a helyszínen életét vesztette, testvére súlyos állapotban került kórházba.

A mindösszesen kétezer forintot zsákmányoló rablógyilkosokat Budapesten fogták el, a támadást követő 26. órában.

A két fiatalembert nyereségvágyból elkövetett emberöléssel, valamint életveszélyt okozó testi sértés kísérletével gyanúsítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.