Két dolgozót kórházba szállítottak

Üzemi baleset történt a TEVA debreceni gyárában

Két dolgozó rosszul lett pénteken a debreceni TEVA gyógyszergyárban, egyiküket újra kellett éleszteni.

2013.01.18 17:39MTI

Kovács Károly, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: egy tartályba leereszkedett karbantartó munkás, majd az utána ment másik dolgozó lett rosszul, harmadik társuk hívott segítséget. A két embert tűzoltók hozták ki a tartályból. 

Egyiküket újra kellett éleszteni, a másik munkás állapotáról egyelőre nincs információ - mondta a szóvivő, aki későbbre ígért részletes tájékoztatást. Nagy István, a mentőszolgálat regionális mentésvezetője az MTI-nek azt mondta, hogy mindkét munkást kórházba szállították, egyikük súlyos állapotban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.