Baleset a Vas megyei Bérbaltavárnál

Gázolajat szállító teherautó csúszott az árokba

Egy gázolajat szállító pótkocsis teherautó csúszott az árokba - üres tartállyal - csütörtökön délelőtt a Vas megyei Bérbaltavár külterületén.

2013.01.17 13:21MTI

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Balogh Nikoletta tájékoztatása szerint a pótkocsin lévő 13 ezer literes tartály üres, de nem tisztított, belőle gázolaj nem szivárog.
   
Beavatkozásra a helyszínre vonultak a vasvári és a zalaegerszegi tűzoltóság kijelölt egységei, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei, valamint a katasztrófavédelmi mobil labor - sorolta.
   
A jármű kiemelésére a helyszínre érkezett a zalaegerszegi műszaki mentő bázisdaruja. A járművet áramtalanították, a pótkocsit lekapcsolták - fűzte hozzá.
   
A Csehi és Bérbaltavár közötti útszakaszon a műszaki mentés idejére teljes útzár van érvényben - tudatta Balogh Nikoletta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.