Barátja bérletével utazott

Ellenőrre támadt egy bliccelő Szegeden

Barátja bérletével utazott a villamoson egy szegedi férfi, majd az ezt felfedező ellenőrt ellökve próbált meg elmenekülni; büntetőeljárás indult ellene.

2013.01.17 09:28MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs elmondta: a 21 éves férfi szerdán délután barátja bérletével utazott a szegedi 4-es villamosvonalon. Az ezt felfedező ellenőr már a bírságról szóló papírt töltötte ki, amikor a fiatalember hirtelen kitépte a kezéből a személyi igazolványt, meglökte a férfit és menekülőre fogta. Az ellenőr követte és közben értesítette a rendőrséget.
   
A József Attila sugárúton az ellenőr már a bliccelő barátjával találta magát szembe, aki szintén meglökte a férfit, majd az elkövetők bementek az egyik társasházba. Onnan állították elő őket a rendőrök – közölte a százados.
   
A két férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.