Elromlott a buszuk

Román vendégmunkásokat szállásoltak el a siófoki vasútállomáson

Kilencvenöt Olaszországba tartó román vendégmunkást szállásoltak el egy éjszakára a siófoki vasútállomáson, miután elromlott a buszuk az M7-es autópályán.

2013.01.10 16:55MTI

Gaál Attila, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője elmondta: mivel a szerda este meghibásodott járművet nem sikerült megjavítani, két mentesítő buszt küldtek a munkásokért, akik így csütörtök késő délután folytathatták az útjukat. 

Mint arról beszámolt, az emeletes busz Balatonkeresztúr közelében állt le, és az elszállásoláshoz kértek segítséget tőlük az utasokat Siófokra szállító segélyszervezetek. A katasztrófavédelmi kirendeltség munkatársai intézkedtek, hogy tartsák nyitva éjszakára a siófoki vasútállomást. 

A vendégmunkások ott éjszakáztak, majd csütörtökdélutánig a Baross középiskolában helyezték el őket, ellátásukról pedig a Máltai Szeretetszolgálat gondoskodott - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.