Lőszerek kerültek elő a 74 éves sofőr ruházatából

Kispuska került elő az idős orvvadász autójából

Orvvadászt fogtak el a rendőrök Győr határában. A férfi autójában egy csőre töltött kispuskát és lőszereket találtak.

2013.01.05 20:05MTI

Az orvvadászat és falopások megelőzésére tartott közbiztonsági akció során állították meg az erdőből kifelé tartó autót Győr külterületén a rendőrök. A Seat első ülésén egy 22-es kaliberű kispuska hevert, a fegyver csőre volt töltve.

További lőszerek is előkerültek a 74 éves sofőr ruházatából. A férfi beismerte, fácánra akart lőni. Vadász- és fegyvertartási engedélye nincs, a fegyvert Ausztriában vásárolta.

Az orvvadászt a Győri Rendőrkapitányságra előállították, a kispuskát és a lőszereket lefoglalták. Ügyében lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.