Eddig hét bűncselekmény elkövetését ismerték el

Betöréssorozat gyanúsítottjait fogták el Szabolcsban

Betöréssorozat gyanúsítottjait fogta el a rendőrség Szatmárcsekén. A 17, 19 és 30 éves helyi lakosok eddig hét bűncselekmény elkövetését ismerték el.

2013.01.03 15:23MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője, Tamásné Berki Bianka elmondta: a gyanúsítottak legutóbb december 28-án törtek be egy szatmárcsekei házba és annak melléképületébe, és különböző háztartási és mezőgazdasági kisgépeket, valamint szerszámokat, illetve ruhaneműket tulajdonítottak el, csaknem félmillió forint értékben.
   
Az elkövetőket a fehérgyarmati rendőrkapitányság nyomozói később elfogták, és a házkutatás során más bűncselekmények helyszíneiről eltulajdonított tárgyakat is találtak.
   
Az előállított gyanúsítottak kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek, és összesen hét, vagyon elleni bűncselekmény elkövetését ismerték el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.