Italba kevert szerrel bódítottak

Női praktika: partidroggal dolgoztak a rablók

Italba kevert bódítószerrel kábította el áldozatát egy VII. kerületi lakásban két nő. A lakásban találtakkal távozó rablókat a rendőrök rövid idő alatt elfogták.

2013.01.03 11:28HavariaPress

Szerdán történt a rablás egy Erzsébet körúti lakásban. Az oda vendégül hívott két nő az áldozatot italba kevert, egyelőre ismeretlen szerrel tette öntudatlanná.

Mikor a rászedett házigazda már nem mozdult, összepakoltak minden mozdítható értéket - mobiltelefonokat, laptopokat, ékszereket és készpénzt - majd távoztak.

A magához tért házigazda értesítette a rendőröket, aki rövid idő alatt azonosították, majd el is fogták a gyanúsítottakat, egy 32 és egy 51 éves nőt. A rablással gyanúsított nőket őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.