Karácsonyi ajándék

Szenteste lopott fenyőt egy csongrádi fiatal

Karácsonyfáért küldték szenteste, de az arra kapott pénzt másra költötte el egy fiatalember Csongrádon, ezért inkább kivágott egy fát, ám a rendőrök rövid idő alatt elfogták.

2012.12.26 10:54MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs elmondta: karácsony napjának reggelén jelentette be egy csongrádi férfi, hogy ismeretlen tettes szenteste kivágta az udvarán növő kétméteres ezüstfenyőt.

A rendőrök a helyszínen talált nyomok alapján 20 percen belül elfogtak egy 16 éves fiatalembert, aki beismerő vallomást tett. Elmondása szerint szülei szenteste azzal küldték el otthonról, hogy vegyen fenyőfát, de mivel a pénzt másra elköltötte, úgy döntött, hogy lop egyet. Otthon végül nem mondta el, hogy az ezüstfenyő lopott, ezért azt fel is díszítették - közölte a százados.

A rendőrök a fát lefoglalták, és kiadták jogos tulajdonosának. A fiatalember ellen lopás vétsége miatt büntetőeljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.