Hűtlen kezelés bűntette miatt

Nyomoznak a Budapest Airport és a Főtaxi szerződéseivel kapcsolatban

A Repülőtéri Rendőri Igazgatóság (RRI) hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Főtaxi és a repülőtér közötti szerződésekkel összefüggésben.

2012.12.17 18:35MTI

 Az MTI annak nyomán kereste meg az ORFK-t, hogy a Népszabadság hétfőn azt írta: a rendőrség vizsgálódik a szerződések ügyében.
   
Az ORFK az MTI-vel azt közölte: egy magánszemély tett feljelentést a Fővárosi Főügyészségen, amely alapján a főügyészség feljelentéskiegészítést rendelt el, és az ügy vizsgálatára a Repülőtéri Rendőri Igazgatóságot jelölte ki.
   
Az RRI ezt követően rendelte el a nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.