Többször bántalmazta

Nem bírt magával: rátörte exfeleségére a kirakatüveget

Egy hónapig zaklatta volt feleségét egy agresszív férfi, annak ellenére, hogy távoltartást rendeltek el.

2012.12.17 09:17ma.hu

Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 37 éves kecskeméti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2012. november 22. és december 16. közötti időben több alakalommal megjelent külön élő felesége és családja kecskeméti lakásánál.

Minden alkalommal garázda jellegű magatartást tanúsított, miközben a bíróság távoltartást rendelt el ellene. Kárt tett az épületben és a berendezésben, bántalmazta feleségét, valamint a felesége munkahelyén is megjelent, ahol a kirakatüveget is betörte, ezzel összesen körülbelül 230.000 Ft kárt okozott.

A nő a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett - tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.