A kár mintegy ötszázezer forint

Megrongálták a monorierdei kápolnát

Megrongálták a monorierdei kápolnát, az ismeretlen elkövető gyúlékony anyagot locsolt a kápolnába, majd meggyújtotta. A kár mintegy ötszázezer forint.

2012.12.15 17:32MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a rongálás még a múlt héten történt, a Monori Rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akiknek az esettel kapcsolatban információjuk van.
   
A főkapitányság honlapján az olvasható, hogy a tettes december 8-án 13 óra és 9-én 7 óra 30 perc között követhette el a bűncselekményt. A rendőrség rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.