Az ápolók segítségével sikerült lefogni

Nyakon szúrta az orvosát egy beteg Ináncson

Lélekjelenlétének köszönhetően, csak könnyebben sérült meg az az orvos, akit nyakon szúrt egy beteg, hétfőn délelőtt, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ináncson.

2012.12.11 12:55HavariaPress

Leleteivel tért vissza egy férfi, hétfőn délelőtt az ináncsi orvosi rendelőbe. Mikor szólították, átadta papírjait, majd váratlanul előkapott egy 10 centiméteres kést és rátámadt az doktorra. Az orvos, lélekjelenlétének köszönhetően, elkapta a férfi kezét, így az csak könnyebb sérülést okozott neki a nyakán.

A támadót hosszas dulakodás után az ápolók segítségével sikerült lefogni és lefegyverezni.

A rendőrök a 36 éves hernádszentandrási férfit őrizetbe vették, ellene közfeladatot ellátó személy ellen, e feladatának teljesítése során elkövetett emberölési kísérlet miatt indítottak eljárást, kezdeményezve előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.