Senki nem sérült meg

Kigyulladt egy lóistálló Isaszegen

Kigyulladtak egy lóistálló melletti tároló szalmabálái vasárnap délután Isaszegen a Gyöngyvirág utcában, a lángok átterjedtek az istálló tetőszerkezetére is.

2012.12.09 17:18MTI

A tűzben senki sem sérült meg – tájékoztatta Spitz Alexandra az MTI-t. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: az új építésű lovardából még a tűzoltók érkezése előtt kimenekítették a lovakat. A kiérkező mentők az istálló tulajdonosát megvizsgálták, de megállapításuk szerint nem történt füstmérgezés. 

A helyszínen 20 tűzoltó dolgozott. A gödöllői tűzoltóság munkatársai csak távolsági vízszállítással tudták megoldani az oltást – tette hozzá Spitz Alexandra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.