Égett a ház, az istálló és az autó is

Mindent felgyújtott, közben önmagával is végzett az idős férfi

A Sárospataki Rendőrkapitányság vizsgálja annak a tűznek és rendkívüli halálesetnek a körülményeit, amiben egy 73 éves vánosújfalui férfi hunyt el május elsején.

2012.05.02 13:02ma.hu

Az elsődleges adatok alapján az idős férfi lakásának egyik szobájában tüzet gyújtott, majd átment a szomszédba, ahol lángra lobbantott egy istállót. A tűz átterjedt egy másik portán álló melléképületre is, amelyek teljesen leégtek, akárcsak egy a közelben álló személygépkocsi is. Mindeközben a 73 éves férfi önkezével vetett véget életének. A rendőrség az ügyben szakértők bevonásával közveszélyokozás gyanúja miatt folytat büntető eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.