Hatan kerültek kórházba

Szén-monoxid-mérgezés két budapesti kerületben

A XII. és a XIV. kerületből három-három embert kellett kórházba szállítani szén-monoxid-mérgezés miatt kedden.

2012.05.01 19:59MTI

Mindkét helyszínről két felnőttet és egy gyereket vittek kórházba - közölte Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese.
   
Zuglóban a Huszt utcában történt szén-monoxid-mérgezés, a XII. kerületben pedig a Maros utcában. Valics Dezső elmondta, hogy senki nincs életveszélyben, a felnőtteket az Erzsébet kórházban, a gyerekeket a Heim Pál Gyermekkórházban kezelik.
   
Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője annyit mondott, hogy mindkét eset társasházban történt, és mindkét helyszínen lezárta a gázművek a gázt az érintett lakásokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.