Keresik

Robogón menekült a balatonedericsi bankrabló

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a rendőrség a balatonedericsi bankfiók kirablása miatt.

2012.12.01 15:13MTI

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kómár Viktória azt írta: a rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető csütörtök dél körül bement egy takarékszövetkezet balatonedericsi fiókjába, és az alkalmazottat fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette, majd készpénz átadására szólította fel.

A rendőrség adatai szerint az elkövető egy 40 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi, a bűncselekmény elkövetésekor sötét színű simléderes sapkát, világosszürke szövetkabátot és sötét színű nadrágot viselt.

Az elkövető Balatonedericsről mellékutakon Keszthely irányába menekült el egy zöld színű robogón - közölte Kómár Viktória.

A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik a rablással kapcsolatban információval rendelkeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.