7 alkalommal csinált bombariadót

Megfizetteti a rendőrség a MOM parkos bombafenyegetővel a keresés költségeit

Elfogta a rendőrség kedden azt a férfit, aki az elmúlt időszakban 7 alkalommal csinált bombariadót a MOM parkban. A telefonálgatóval megfizettetik a bombakeresés költségeit.

2012.11.29 13:18HavariaPress

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 25 éves budapesti férfi, október 29-től november 26-ig 7 alkalommal telefonált be a rendőrségre, hogy a MOM parkban bombát helyezett el.

A rendőrök minden esetben átkutatták az épületet, de robbanószerkezetet nem találtak.

A férfit kedden, egy fővárosi közterületen elfogták, kihallgatása során a bűncselekményt beismerte, azt részben magánéleti problémáival magyarázta. A férfit őrizetbe vették és pénteken bíróság elő állítják. A rendőrség a bombariadók során felmerülő költségeket a telefonálóval jogi úton megtérítteti. Az ügyben valótlan tény állításával elkövetett közveszéllyel fenyegetés miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.