Kecskemét

Bombariadó bénította meg a Mercedes-gyárat

Elfogták a rendőrök azt a telefonálót, aki bombarobbantással fenyegette meg csütörtökön reggel a kecskeméti Mercedes-gyárat.

2012.09.20 14:00HavariaPress

A kecskeméti autógyárat bombarobbantással fenyegető telefonhívás kora reggel nem sokkal 6 óra előtt érkezett a rendőrség ügyeletére. Az üzemi épületeket bombakeresők szállták meg, a munkásokat folyamatosan, a délelőtti órákig terelték ki a gyárból. A termelést az átvizsgálás idejére leállították. A gyár épületeinek átvizsgálásával egy időben megkezdték a nyomozók a telefonáló azonosítását. A kora délutáni órákra sikerült azonosítani, majd elfogni a fenyegetőt. A rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt folytat az ügyben eljárást. A HavariaPress úgy értesült, hogy a fenyegető telefonáló egy nő, az egyik autógyári munkás felesége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.