Hamis iratokkal próbálkoztak

Embercsempészeket fogtak el Hegyeshalomnál a rendőrök

Két szerb embercsempészt és egy koszovói illegális migránst fogtak el Hegyeshalomnál a rendőrök, utóbbi férfi ellen azért is eljárás indult, mert hamis iratokkal próbálta igazolni magát.

2012.11.27 09:33MTI

Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedd reggel az MTI-vel azt közölte, hogy osztrák-magyar közös ellenőrzés során az M1-es autópálya hegyeshalmi átkelőjénél állították meg a szerb autót.

A sofőr és egyik utasa szerb iratokkal igazolta magát. A hátsó ülésen utazó 32 éves férfi svájci tartózkodási engedélyt és jogosítványt mutatott fel, de az ellenőrzés során kiderült, hogy ezek az iratok hamisak, és a német hatóságok korábban kitiltották őt a schengeni övezetből.
   
A koszovói férfi ellen közokirat-hamisítás, az őt szállító két szerb állampolgár ellen pedig embercsempészés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.