Nyolcszor részesült jutalomban munkavégzése miatt

Megszökött egy elítélt a márianosztrai börtön külső munkahelyéről

Megszökött egy rablás miatt elítélt férfi hétfő este a Márianosztrai Fegyház és Börtön egyik külső munkahelyről.

2012.11.27 09:17MTI

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) sajtóirodájának közlemény szerint a Pest megyei fegyintézet fogvatartottjait három műszakban foglalkoztatják egy dorogi üzemben, ahol a rablás miatt jogerősen elítélt L. Gy. április 21. óta dolgozott.
   
A sajtóiroda közölte: az először elítélt férfi fogva tartása alatt nyolcszor részesült jutalomban jó munkavégzése miatt, fenyítést pedig egyszer sem szabtak ki rá.
   
A börtön parancsnoka fogolyszökés miatt feljelentést tett, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka pedig vizsgálatot indított az ügyben - olvasható a BVOP közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.