Most már fogolyszökés miatt is eljárás indul

Elfogták a János kórházból rendőri őrizetből elszökött férfit

Szentendrén fogták el a rendőrök azt a férfit, aki rendőri őrizetből szökött meg a János kórházból.

2012.09.11 23:00MTI

Hétfőn Pilisvörösváron lopás közben értek tetten egy férfit, akit emiatt előállítottak, majd őrizetbe vettek. Később azonban megfigyelésre átszállították a budapesti János kórházba. Kedden, amikor kiment a mosdóba, - feltehetően az ablakon át - megszökött. A férfi ellen körözést adtak ki.

A PMRFK szóvivője elmondta: a férfit Szentendrén egy családi házban, az ismerősénél találták meg.

A férfit előállították és őrizetbe vették, de később visszaviszik a János kórházba, mert kórházi kezelés alatt áll. Beluzsárné Belicza Andrea azt mondta: erre azért van szükség, mert a férfi elfogásakor rosszullétre panaszkodott, illetve már hétfői elfogásakor olyan sérülések voltak rajta, amelyek indokolták a kórházi ellátást.

A férfi ellen most már a lopás mellett fogolyszökés miatt is eljárást indított a rendőrség - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.