Többször szúrt a 17 éves fiatal

Késelés a kocsma előtt - életveszélyben a 19 éves áldozat

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a 19 éves fiút, akit egy 17 éves fiatal szúrt meg több alkalommal, késsel, csütörtökön délután, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagydoboson, egy kocsma előtt.

2012.11.23 09:35HavariaPress

A rendelkezésre álló adatok szerint, csütörtökön délután, egy nagydobosi kocsma előtt vitatkozott két fiatal, majd egyikük, egy 17 éves fiú késsel többször megszúrta vitapartnerét.

A megkéselt 19 éves helyi fiút életveszélyes állapotban szállították kórházba. A rendőrség a támadót elfogta és előállította, a szamosszegi fiú kihallgatásán beismerő vallomást tett. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.