A kórházba szállítás közben életét vesztette

Szirákon megkéseltek egy házból kilépő férfit

A kórházba szállítás közben életét vesztette az az 50 éves domonyi férfi, akit egy 39 éves férfi szurkált össze késsel, csütörtökön hajnalban, a Nógrád megyei Szirákon.

2012.11.15 14:15HavariaPress

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 39 éves domonyi férfi, csütörtökön hajnalban megjelent egy sziráki családi háznál, majd az épületből kilépő férfit többször megszúrta késsel. A támadás során a megkéselt 50 éves, szintén domonyi férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítás közben életét vesztette.

A rendőrség a késelőt Szirák határában elfogta és őrizetbe vette, valamint kezdeményezi előzetes letartóztatását. Az ügyben eberölés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.