Megverték, pincébe zárták

Rablókat bérelt saját férje megtámadására egy asszony

Rablókat bérelt fel saját férje megtámadására egy asszony Ercsiben. A támadók megverték, majd a pincébe zárták áldozatukat, de felbujtójukkal együtt lebuktak

2012.11.15 16:39HavariaPress

Szerdára virradó éjjel történt a rablótámadás a Fejér megyei Ercsiben, egy családi házban. A két, maszkot viselő támadó behatolt a házba, majd ütlegelni kezdték az ágyban fekvő házigazdát. Elvették a pénztárcáját, majd a védekezni próbáló férfit leütötték, megkötözték, a pincébe vonszolták, ahol bezárták. 

A rablótámadásnak szemtanúja volt a család két kisgyermeke. A pincéből kiszabaduló férfi a szomszédtól kért segítséget, ő értesítette a rendőröket. 

A helyszínre érkező rendőröknek gyanússá vált az áldozat felesége, s a tanúk meghallgatása, s az adatgyűjtés nyomán bizonyossá is vált, hogy a nő nyakig benne van a rablsá megszervezésében. 

Kiderült, hogy a 35 éves asszony bérelte fel a két rablót, egy 21 éves perkátai és egy 34 éves helybeli férfit. A rendőrök a két támadót rövid időn belül elfogták. Őket és az asszonyt is őrizetbe vették, s kezdeményezték mindhármuk előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.