Meglopták vendéglátójukat

Saját otthonába zárták a tolvajok az idős bácsit

Nem akarták, hogy kiderüljön a rablás, ezért bezárták a meglopott idős bácsit, hogy ne tudjon segítséget kérni.

2012.11.13 08:24ma.hu

Ismeretlen személyek 2012. 11. 12-én 12:00 óra körüli időben egy 73 éves uszódi férfi házába bementek, együtt italoztak, majd a ruhájából elvették a tárcáját a benne lévő személyi irataival, és 73.300 forintnyi készpénzzel. A bácsi nem akarta, hogy elvigyék a tárcát és a pénzt, ezért az elkövetők megfenyegették, hogy megverik, a lakásba bezárták, majd elmentek.

A beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható egy 23 éves nő és egy 26 éves férfi, uszódi lakosok. Ellenük elfogatóparancsot adott ki a rendőrség. Kalocsa Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást az ügyben rablás bűntett elkövetés gyanúja miatt – tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.