Köztük három gyereket

Öt embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával

Öt embert, köztük három gyermeket vittek kórházba szén-monoxid-mérgezéses tünetekkel péntekre virradó éjjel Szigethalomról.

2012.11.02 09:05MTI

Spitz Alexandra, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta: a katasztrófavédelmet nem sokkal éjfél után a mentők riasztották azzal, hogy egy családi házban többen rosszul lettek, valószínűleg szén-monoxid-mérgezés miatt. A szigethalmi tűzoltók két felnőttet és két gyermeket hoztak ki az épületből, a harmadik gyermek már a ház előtt tartózkodott. A rosszullétet vélhetően a fűtőrendszerből visszaáramló szén-monoxid okozta - tette hozzá a szóvivő. 

Németh Cecília, a mentők ügyeletese elmondta, hogy a két harminc év körüli felnőttet (egy férfit és egy nőt) szédüléses, fejfájásos tünetekkel az Erzsébet kórház toxikológiai osztályára szállították, míg a három gyermeket megfigyelésre a Heim Pál kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.