Budapesti buszt várt a megállóban

Táti gyilkosság: szabadidős őrmester fogta el a gyanúsítottat

Az esztergomi rendőrség szabadidős őrmestere fogta el péntek reggel azt a 21 éves férfit, akit a rendőrök a táti kettős gyilkossággal, családtagjai megölésével gyanúsítanak.

2012.10.19 13:11MTI

Ezt a Komárom-Esztergom Megyei rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon közölte.

Mint írták, a rendőr szolgálatból hazafelé tartva, az esztergomi buszvégállomáson vette észre a 21 éves fiatalembert, aki egy Budapestre tartó buszra akart felszállni. Az őrmester odalépett hozzá, megkérte, menjen vele távolabb a többi embertől, majd közölte vele, hogy járőr, és szolgálatba helyezte magát. A gyanúsított nem tanúsított ellenállást, átadta iratait. Az erősítésként a helyszínre érkező rendőrök előállították a fiatalt, aki ekkor sem tanúsított ellenállást. Kihallgatása folyamatban van.

A Komárom-Esztergom megyei Tát egyik családi házában szerdán találtak holtan két asszonyt, az igazságügyi orvos szakértő szerint a 66 és a 44 éves nőt aznap kora délután ölték meg. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított M. Rolandot nagy erőkkel kereste a rendőrség.

A megyei főkapitányság szóvivője, Léber Gabriella nem kommentálta az MTI értesülését, amely szerint a fiatalember lőfegyverrel végzett az édesanyjával, nagyanyját pedig késsel gyilkolta meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.