Anya és nagyanya a két áldozat

Elfogták a táti kettős gyilkosság gyanúsítottját

Elfogták a rendőrök azt a 21 éves férfit, aki - a gyanú szerint - meggyilkolta anyját és nagyanyját táti házukban.

2012.10.19 08:23HavariaPress

A rendőrök csütörtökön fogták el a kettős emberöléssel gyanúsított férfit. Az elfogás körülményeiről a rendőrség - halaszthatatlan nyomozati cselekmények miatt - egyelőre hallgat.

A 66 éves nagymamát és 44 éves lányát szerdán találták holtan házukban, a Komárom-Esztergom megyei Táton. A gyanú rögtön az anyjával és nagyanyjával együtt élő 21 éves férfira terelődött.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a gyanúsított felkutatását. Az elsődleges információk szerint a két asszonnyal szerdán délután 1 és 3 óra között végzett gyilkosuk.

A holttesteket az emberöléssel gyanúsított férfi 24 éves bátyja találta meg, aki nagybátyának szólt, hogy értesítse a rendőrséget és a mentőket.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.