Egy fiatalt fosztott ki Székesfehérváron

Polgárőrnek adta ki magát a késes rabló

Alig 40 perc alatt elfogták azt a férfit, aki szerdán, magát polgárőrnek kiadva, késsel rabolt ki egy fiatalt, Székesfehérváron.

2012.10.03 17:24HavariaPress

Szerdán tett bejelentést egy fiatalkorú fiú a székesfehérvári rendőrségre, hogy miközben a buszmegállóba ment, egy fiatalember kirabolta. A járőrnek a fiú elmondta, hogy egy magát polgárőrnek kiadó férfi megállította, hogy telefonlopás ügyében nyomoz, és épp ráillik a személyleírás, ha van nála telefon, vegye elő. Ezután az ál-polgárőr azonnal kést vett elő, és azzal fenyegetve követelte a fiútól a telefonját, majd a megszerzett készülékkel elmenekült. A rendőrök az adatgyűjtés és tanúkihallgatás, valamint a biztonsági kamerák felvételeinek segítségével alig 40 perc alatt elfogták a 22 éves férfit, egy közeli lakótelepi lakásban. A házkutatás során előkerült a rabláshoz használt kés is. A fiatalembert előállították, elszámoltatása folyamatban van. Az ügyben felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.