Negyven borjút kimentettek

Kigyulladt egy szarvasmarhahodály Hajdú-Biharban

Kigyulladt egy szarvasmarhahodály Hajdúszoboszló és Nagyhegyes között hétfő délután. A tűzben egy állat elpusztult, a többit kimentették.

2012.09.24 19:14MTI

A hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Madai Petra elmondta: hétfő délután érkezett a jelzés, hogy Hajdúszoboszló és Nagyhegyes között, a külterületen lévő Október-telepen ég a szarvasmarhahodály, benne szálas takarmány és szarvasmarha-növendékek voltak.

Tájékoztatása szerint a tűzhöz a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint a debreceni, a hajdúszoboszlói, a püspökladányi és a hajdúnánási tűzoltók vonultak ki.

A munkát nehezítette, hogy az épületben lévő hőterhelés miatt a tűzoltók kezdetben csak az ablakokon keresztül tudták az oltást végezni. Negyven borjút kimentettek, egy állat elpusztult - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.